Bölcsész Lélekműhely

Az ELTE Bölcsészettudományi Kar pszichológiai tanácsadó blogja

Bemutatkozik új szakpszichológusunk, Sifter Éva!

help_pszicho_fb_post.png

A HELP (Hallgatói eredményességet elősegítő program) keretein belül fogadom azokat a hallgatókat, akik szeretnének segítséget kapni a tanulmányi előmenetelük eredményességét közvetlenül befolyásoló problémáikkal kapcsolatban.

Kimondott célja a programnak, hogy eredményesebbé és elégedettebbé váljanak azok a hallgatók, akik igénybe veszik a konzultációs lehetőséget, képzéseket, egyéb programokat. Ezeknek a keretében igyekszem felkelteni a hallgatók tanulási hajlandóságát, megkísérlem fejleszteni készségeiket, hogy tanulmányaik folytatásában hatékonyabbá válhassanak, és ambiciózusabban kezdhessék pályafutásukat. Támogatni szeretném a hallgatókat abban, hogy összességében jobban érezhessék magukat az egyetemi éveik alatt. A személyes konzultáció előzetes bejelentkezéshez kötött.

Tevékenységemről bővebb információt találnak a www.btk.elte.hu/help honlapon a Pszichológiai tanácsadás fül alatt, egy rövid videóban.

Az oktatóknak, szakmentoroknak is szívesen biztosítok konzultációt, ha nehézségeik adódnak a diákokkal történő munkafolyamat vagy a velük kialakított kommunikáció során. Azokat is örömmel meghallgatom, akiknél mindez sikeresen zajlik, hiszen abból igazán használható tanulságokat vonhatunk le.

A jelentkezéseket a sifter.eva@btk.elte.hu címen fogadom.

Sifter Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://bolcsesz-lelekmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr6217775206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az ELTE Bölcsészettudományi Kar pszichológiai tanácsadó blogja

A bejegyzések szerzői Sifter Éva szakpszichológus és Kugler Nóra, dékáni megbízott ,, oktató (korábbi posztok: Cseke Péter pszichológus), mindketten az ELTE Bölcsészettudományi Kar HELP nevű projektjének munkatársai. A HELP a Kar hallgatóinak eredményes előmenetelét szolgálja, legyen szó motivációvesztésről, tanulási nehézségekről vagy életvezetési problémákról. Blogunkat a jelenlegi járványügyi helyzet hívta életre, melyben motiváló pszichológiai tanácsokkal szeretnénk segíteni a felsőoktatásban tanulókat és más érdeklődőket. A HELP projekthez kapcsolódó ingyenes pszichológiai tanácsadás ugyan csak az ELTE BTK hallgatói számára elérhető, bízunk benne, hogy írásainkkal másoknak is segíteni tudunk ebben a bizonytalan, embert próbáló helyzetben.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása